Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Voksenlærlingeliste - RAR Sjælland

Virksomheder kan få tilskud til at ansætte ledige og ufaglærte beskæftigede som voksenlærlinge.

Virksomheder kan få tilskud til at ansætte ledige og ufaglærte som voksenlærlinge. Lærlingen skal være fyldt 25 år ved starten af uddannelsesaftalen.

Ufaglærte ledige og ledige med forældet uddannelse kan udløse tilskud uanset længden af ledighed. Faglærte ledige kan udløse tilskud, når de har været ledige i mindst seks måneder.

Voksenlærlingetilskud til virksomheder, der ansætte ledige som voksenlærlinge, kan ydes til alle erhvervsuddannelser.

Virksomheder kan ligeledes få tilskud, hvis de indgår uddannelsesaftale med en ufaglært, som er i job. Uddannelsen skal være på den landsdækkende voksenlærlingeliste. Virksomheder kan derimod ikke få voksenlærlingetilskud til at ansætte en person som voksenlærling, hvis den pågældende er i arbejde og allerede har en kompetencegivende uddannelse.

Find den landsdækkende Voksenlærlingeliste og find regler for tilskud til virksomheder, der ansætter voksenlærlinge

Udgåede voksenlærlingelister til brug for revision, klagesager mv.

Voksenlærlingeliste gældende fra 1. juli til 31. december 2018 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingeliste gældende fra 1. april til 30. juni 2018 (pdf) (nyt vindue). Listen bruges kun i forbindelse med voksenlærlinge, der er ufaglært og kommer fra beskæftigelse.

Voksenlærlingeliste for Region Sjælland - gældende fra 1. januar til 31. marts 2018 (pdf) (nyt vindue) Listen bruges kun i forbindelse med voksenlærlinge, der er ufaglært og kommer fra beskæftigelse, og for ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed.

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2017 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 1 halvår 2017 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed.

Voksenlærlingeliste, 1. halvår 2017 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 2. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed, se herunder:

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2016 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 1. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed, se herunder:

Voksenlærlingeliste, 1. halvår (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 2. halvår 2015 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed. Find de to lister herunder, den første er sorteret alfabetisk, den anden er sorteret efter branche:

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2015, sorteret alfabetisk (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2015, sorteret efter branche (pdf) (nyt vindue)

Sidst opdateret: 14-10-2019