Spring over hovedmenu

Nordjysk Karriere Bootcamp 2023 - holdes den 21. og 23. august

Nordjysk Karriere Bootcamp 2023 er fordelt på to dage: online events mandag den 21. august - og fysiske arrangementer på UCN i Aalborg onsdag den 23. august. Så er du dimittend eller på vej til at blive det, så har du mulighed for at kickstarte din vej i job ved at deltage i en række spændende og inspirerende events. Over to dage vil der være mulighed for at hente en masse inspiration til, hvordan og hvor du finder dit første job!

Boost til nordjyske dimittenders jobsøgning samt adgang for nordjyske virksomheder til kvalificeret arbejdskraft.

Nordjysk Karriere Bootcamp består af fysiske og online events, som er gratis at deltage i. Du har selv mulighed for at sammensætte dit program ud fra forskellige events. Formålet er at sikre, at ledige dimittender med en videregående uddannelse og studerende på deres sidste år af uddannelsen er klædt bedst muligt på til deres jobsøgning og samtidig at matche dem med potentielle nordjyske arbejdsgivere.

Nordjysk Karriere Bootcamp gennemføres som et samskabelsesprojekt på tværs af kommuner, uddannelsesinstitutioner, erhvervsfremmesystem og beskæftigelsessystem. Projektet booster nordjyske dimittenders jobsøgning på et kvalificeret grundlag og giver nordjyske virksomheder mulighed for at tilgå kvalificeret arbejdskraft blandt dimittenderne med henblik på udvikling og øget vækst. Nordjysk Karriere Bootcamp 2023 sigter mod:

  • at skabe kontakt og match mellem højtuddannede dimittender og virksomheder.
  • at styrke dimittenders indsigt i virksomheders behov for deres kompetencer.

Tilmelding og program

Tilmeldingen er åbnet. Tilmelding til alle events sker via samme link. Her registrerer du dig en gang - og kan altså på et og samme sted tilmelde dig flere events på en gang. Der er ingen begrænsninger på antal. 

Tilmeldingssiden for alle events (nyt vindue) (tilmeld.dk)

Mere om fokus, potentialer og baggrund i nyhed fra RAR Nordjylland

Nyhedsmail fra RAR, der er udsendt den 1. juni 2023 

Nordjysk Karriere Bootcamp er et samarbejdsprojekt.

Følgende aktører indgår: RAR Nordjylland, Akademikerne, Akademikernes A-kasse, Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, Ballisager, Dansk Industri, Erhverv Norddanmark, Erhvervshus Nordjylland, erhvervskontorer og jobcentre i Nordjylland, KKR Nordjylland, Magistrenes A-kasse, Professionshøjskolen UCN og Aalborg Universitet.

Sidst opdateret: 21-06-2023