Spring over hovedmenu

Voksenlærlingeliste - RAR Bornholm

Virksomheder kan få tilskud til at ansætte ledige og ufaglærte beskæftigede som voksenlærlinge.

Voksenlærlingeliste - landsdækkende:  

Voksenlærlingeliste gældende fra 1. juli til 31. december 2018 (pdf) (nyt vindue)

Virksomheder kan få tilskud til at ansætte ledige og ufaglærte som voksenlærlinge. Lærlingen skal være fyldt 25 år ved starten af uddannelsesaftalen.

Ufaglærte ledige og ledige med forældet uddannelse kan udløse tilskud uanset længden af ledighed. Faglærte ledige kan udløse tilskud, når de har været ledige i mindst seks måneder.

Voksenlærlingetilskud til virksomheder, der ansætte ledige som voksenlærlinge, kan ydes til alle erhvervsuddannelser.

Virksomheder kan ligeledes få tilskud, hvis de indgår uddannelsesaftale med en ufaglært, som er i job. Uddannelsen skal være på den landsdækkende voksenlærlingeliste. Virksomheder kan derimod ikke få voksenlærlingetilskud til at ansætte en person som voksenlærling, hvis den pågældende er i arbejde og allerede har en kompetencegivende uddannelse.

Regler for tilskud til virksomheder, der ansætter voksenlærlinge (nyt vindue) (www.star.dk) 

Udgående lister til brug for klagesager, revision mv.

Voksenlærlingeliste gældende fra 1. april til 30. juni 2018 (pdf) (nyt vindue). Listen bruges kun i forbindelse med voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse

Voksenlærlingeliste 1. kvartal 2018 (pdf) (nyt vindue) Listen bruges kun i forbindelse med voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2017 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 1. halvår 2017 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:

Voksenlærlingeliste, 1. halvår 2017 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 2. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2016 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 1. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:

Voksenlærlingeliste, 1. halvår 2016 (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 2. halvår 2015 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2015, sorteret alfabetisk (pdf) (nyt vindue)

Voksenlærlingeliste, 2. halvår 2015, sorteret efter branche (pdf) (nyt vindue)

 

Sidst opdateret: 28-08-2018