Spring over hovedmenu

RAR webinar om vestjysk arbejdsmarked tegner et billede af udfordringerne

Det regionale arbejdsmarkedsråd (RAR) Vestjylland holdt den 30. marts sammen med sit sekretariatet AMK-Midt Nord webinar om den aktuelle situation på arbejdsmarkedet som følge af COVID-19.

Rådets medlemmer og suppleanter plus en række af Rådets samarbejdspartner var den 30. marts 2020 kl 13 til 13.30 inviteret til briefing om arbejdsmarkedet. 76 deltog i webinaret - og der var fine tilbagemeldinger fra deltagerne. 

Det er første gang RAR bruger webinar til at kommunikere budskaber ud. Men  det god mening under de givne omstændigheder. Det virker fint. Der var den 30. marts et godt oplæg fra arbejdsmarkedskontoret og gode svare på gode spørgsmål. RAR vil også fremover bruger webinar til at dele viden for at tegne et så præcist fælles virkelighedsbillede som muligt. På den måde kan RAR sætte retning på initiativer, der kan hjælpe os bedst muligt igennem krisen. På webinaret var det viden om den aktuelle udvikling på arbejdsmarkedet – herunder seneste tal vedrørende ledighed, arbejdsfordelinger, varslingssager mv der var i fokus". 

Plancher fra webinaret - (pdf) (nyt vindue)

Corona-virussen udbredelse i Danmark har i løbet af kort tid skabt store udfordringer på arbejdsmarkedet og ændret betingelserne for beskæftigelsesindsatsen. Ligeledes er Rådets mulighed for at indsamle og formidle viden om udviklingen på arbejdsmarkedet ændret, da den sædvanlige overvågning ikke er gearet til dag-til-dag ændringer.

RAR Vestjylland har derfor intensiveret Rådets arbejdsmarkedsovervågning med henblik på at skabe overblik og formidle den nyeste tilgængelige viden om udviklingen på arbejdsmarkedet. Webinaret den 30 marts var et eksempel herpå. 

 

Sidst opdateret: 31-07-2023