Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

RAR webinar om vestjysk arbejdsmarked tegner et billede af udfordringerne

21-04-2020

Det regionale arbejdsmarkedsråd (RAR) Vestjylland holdt den 21. april 2020 webinar om den aktuelle situation på arbejdsmarkedet som følge af COVID-19. Nu er nøgletal og oplæg klar på Rådets hjemmeside.

Webinarer om regionale nøgletal i lyset af COVID-19.

RAR Vestjylland holder webinarer, hvor samarbejdsparter får et hurtigt overblik over udviklingen på arbejdsmarkedet. Corona-virussets udbredelse i Danmark har skabt store udfordringer på arbejdsmarkedet og ændret betingelserne for beskæftigelsesindsatsen. Ligeledes er Rådets mulighed for at indsamle og formidle viden om udviklingen på arbejdsmarkedet ændret, da den sædvanlige overvågning ikke er gearet til dag-til-dag ændringer.

RAR Vestjylland har derfor intensiveret Rådets arbejdsmarkedsovervågning for at skabe overblik og formidle den nyeste tilgængelige viden om udviklingen på arbejdsmarkedet. Webinarer er eksempel herpå. Første webinar blev holdt 30. marts. Næste webinar i rækken om nøgletal for det østjyske arbejdsmarked i lyset af Coronakrisen blev holdt den 21. april 2020 - kl. 13 til 13.30

Samtig med webinaret, hvor Rådets Formand indledte, og en medarbejder fra Arbejdsmarkedskontoret gennemgik de væsentligste nøgletal på baggrund af de senest tilgængelige data, offentliggør RAR Vestjylland et overblik over det vestjyske arbejdsmarked på sin hjemmeside - både med grafik og forklarende tekst. Der er  overblik over aktuel ledighed, beskæftigelse, arbejdsfordelinger, varslingssager mv. 

Oversigtsside med data og powerpoint fra webinaret med supplerende grafik.  

Nærmere oplysninger:

  • John Hermansen, Formand for RAR Vestjylland, Tlf. 40 51 77 16
  • Anders Daugberg Stryhn, direktør for AMK Midt-Nord, 7222 3602