Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Læs om RAR Vestjyllands arbejde med jobrettet voksen- og efteruddannelse (VEU)

14-12-2018

På RAR Vestjyllands hjemmeside kan du nu læse om Rådets arbejde med jobrettet voksen- og efteruddannelse.

Du kan nu læse om jobrettet voksen- og efteruddannelse (VEU) på det regionale arbejdsmarkedsråds for Vestjyllands (RAR Vestjylland) hjemmeside. Du kan finde viden om Rådets VEU-arbejde, herunder Rådets VEU-strategi, og få indblik i de valgte indsatsområder, ligesom du kan finde den regionale uddannelsespulje, analyser m.v. Du kan også finde kontaktinformationer på VEU-koordinatorer, hvis du f.eks. har behov for hjælp til opkvalificering af ledige.

Baggrunden for at formidle viden om VEU-området på RAR Vestjyllands hjemmeside er, at Rådet har ansvar for at koordinere VEU-indsatsen i Vestjylland, herunder fx jobcentrenes kursuskøb hos erhvervsskolerne, samt at indsamle oplysninger om virksomheders behov for kompetencer. Konkret betyder det, at Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord har ansat VEU-koordinatorer, der skal igangsætte regionale samarbejder om opkvalificering. Formålet med hele indsatsen er at opkvalificere arbejdskraften til at udfylde jobåbninger på arbejdsmarkedet.

Der er i tilknytning til VEU-arbejdet lanceret en hotline, hvor jobcentre, a-kasser og virksomheder m.v. kan komme med meldinger om behov for opkvalificering.

RAR Vestjyllands VEU-arbejde (nyt vindue)

Der er på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside netop lanceret et generelt og bredere overblik over jobrettet voksen- og efteruddannelse – målrettet jobcentre, a-kasser og andre professionelle målgrupper. På styrelsens hjemmeside finder du et samlet overblik over viden, data, guides, lovgivning m.v. i forhold til VEU-området.

Tema om jobrettet voksen- og efteruddannelses på star.dk (nyt vindue)

Til borgere og virksomheder

Ledige, beskæftigede og virksomheder, kan fremover få hjælp til valg af voksen- og efteruddannelse (VEU) hos Styrelsen for IT og Læring (STIL). Der er lanceret en ny portal, voksenuddannelse.dk der skal gøre det lettere for voksne og virksomheder at navigere i de mange offentlige uddannelsestilbud og støttemuligheder. Portalen erstatter veu-center.dk. Derudover er eVejledning klar til at svare på spørgsmål om alle former for offentlige kurser og uddannelsestilbud. Det er muligt at kontakte eVejledning alle ugens dage - både dag, aften og weekend via telefon, chat eller mail.

Voksen-og efteruddannelse (VEU) rettet mod borgere og virksomheder (nyt vindue)

Nyhedsbrev

Vil du fremover modtage nyheder om VEU-området fra Styrelsens for Arbejdsmarked og Rekruttering kan du tilmelde dig her:

Tilmelding til VEU-nyhedsbrev (nyt vindue)