Spring over hovedmenu

Nyt kursusoverblik: Jobrettede kurser til ledige i Østdanmark

10-01-2020

Kursusoverblikket viser jobrettede kurser, der har til formål at opkvalificere ledige til job. Kurserne afholdes i Østdanmark.

Kursusoverblikket viser udvalgte jobrettede kurser, der udbydes i Østdanmark. Kurserne er skræddersyet til at opkvalificere ledige til job med henblik på at skaffe kvalificeret arbejdskraft til danske virksomheder. Kurserne er målrettet job og brancher, hvor der er mangel på arbejdskraft i Hovedstaden og på Sjælland.

De regionale arbejdsmarkedsråd har fastlagt nogle særlige indsatsområder, hvortil der skal tiltrækkes kvalificeret arbejdskraft. Der er således udviklet kurser, der skal være med til at afhjælpe manglen på arbejdskraft inden for indsatsområderne. Det aktuelle kursusoverblik indeholder nye typer af kurser. Der er bl.a. hotelforløbet, som er et forløb for både ledige og beskæftigede, der ønsker at arbejde som faglært kok eller tjener. På Sydsjælland hos CELF (Center for erhvervsrettede uddannelser) udbydes der nu kurser som åbent værksted også inden for indsatsområderne: køkken, kantine og gastronomi. CELF har udviklet et kursusudbud, som matcher de krav om fleksibilitet og tryghed, som både kursister, kommuner og virksomheder efterspørger. Den nye type af kurser sikrer, at kurserne bliver oprettet, på trods af at deltagerpladserne ikke er fyldt op.
Kurserne i det nye kursusoverblik udbydes i Østdanmark.

Kursusoverblikket giver bl.a. information om:

  • hvilke jobområder kurserne er rettet mod
  • hvor kurserne foregår
  • hvem du kan kontakte i forhold til tilmelding eller for at få mere information.

Kurserne tilbydes bl.a. via de tre rekrutteringsservices (HRS, NRS og JRS) og Arbejdsmarkedskontor Øst.

Kursusoverblikket kan printes og er nemt at anvende.

Find kursusoverblikket her