Spring over hovedmenu

RAR webinar om østjysk arbejdsmarked tegner et billede af udfordringerne

16-04-2020

Det regionale arbejdsmarkedsråd (RAR) Østjylland holdt den 16. april 2020 webinar om den aktuelle situation på arbejdsmarkedet som følge af COVID-19. Nu er nøgletal og oplæg klar på Rådets hjemmeside.

Webinarer om regionale nøgletal i lyset af COVID-19.

RAR Østjylland holder webinarer, hvor samarbejdsparter får et hurtigt overblik over udviklingen på arbejdsmarkedet. Corona-virussets udbredelse i Danmark har skabt store udfordringer på arbejdsmarkedet og ændret betingelserne for beskæftigelsesindsatsen. Ligeledes er Rådets mulighed for at indsamle og formidle viden om udviklingen på arbejdsmarkedet ændret, da den sædvanlige overvågning ikke er gearet til dag-til-dag ændringer.

RAR Østjylland har derfor intensiveret Rådets arbejdsmarkedsovervågning for at skabe overblik og formidle den nyeste tilgængelige viden om udviklingen på arbejdsmarkedet. Webinarer er eksempel herpå. Første webinar blev holdt 31. marts. Næste webinar om nøgletal for det østjyske arbejdsmarked i lyset af Coronakrisen holdes den 16. april 2020 - kl.10 til 10.30

Samtig med webinaret, hvor Rådets Formand indleder, og en medarbejder fra Arbejdsmarkedskontoret gennemgår de væsentligste nøgletal på baggrund af de senest tilgængelige data, offentliggør RAR Østjylland overblik over det østjyske arbejdsmarked på sin hjemmeside - både med grafik og forklarende tekst. Der er  overblik over aktuel ledighed, beskæftigelse, arbejdsfordelinger, varslingssager mv. 

Data og powerpoint fra webinaret med supplerende grafik  

Nærmere oplysninger:

  • Hans A. Sørensen, Formand for RAR Østjylland, Tlf. 88 92 54 02
  • Anders Daugberg Stryhn, direktør for AMK Midt-Nord, 7222 3602