Spring over hovedmenu

Kickstart karrieren på nordjysk Karriere Bootcamp 2022 - få tips til at sparke døren ind!

Er du dimittend eller på vej til at blive det? På Nordjysk Karriere BootCamp, har du mulighed for at kickstarte din vej i job ved at deltage i en række spændende og inspirerende events, der forløber over 2 dage. Her vil der være mulighed for at hente en masse inspiration til, hvordan og hvor du finder dit første job! Nordjysk Karriere BootCamp består af fysiske og online events, som er gratis at deltage i. Du har selv mulighed for at sammensætte dit program ud fra forskellige events.

Nordjysk Karriere BootCamp 2022

Den 28. og 29. september 2022 holder RAR Nordjylland sammen med en lang række af samarbejdspartnere Nordjysk Karriere BootCamp 2022.

Arrangementet er for ledige dimittender med en videregående uddannelse og studerende på deres sidste år af uddannelsen.

Over to dage får målgruppen en unik muligheden for at styrke deres vej mod første job, hvor der bl.a. er mulighed for at:

  • Blive klædt på at sætte sine kompetencer i spil i både private og offentlige virksomheder
  • Skabe netværk til virksomheder
  • Blive klog på virksomhedernes kompetencebehov og rekrutteringsprocesser
  • Lære at tackle jobsamtalen og skille sig ud i mængden
  • Høre om mulighederne for at starte som iværksætter

Nordjysk Karriere BootCamp afholdes i samarbejde med:

Virksomheder, Jobcenter Aalborg, Jobcenter Thisted, Frederikshavn Kommune / Move North, University College Nordjylland, Aalborg Universitet, Konsulenthuset ballisager, Akademikerkampagnen, Akademikernes A-kasse, FTF-a, Magistrenes A-kasse, HK Nordjylland, Erhvervshus Nordjylland og Erhverv Norddanmark.

Vælg, hvilke events, du vil deltage i, og tilmeld dig via linket herunder. Vær opmærksom på, at nogle events er online, andre fysiske.

Tilmelding og program

Tilmeldingen er åbnet. Tilmelding til alle events sker via samme link. Her registrerer du dig en gang - og kan altså på et og samme sted tilmelde dig flere events på en gang. Der er ingen begrænsninger på antal. 

Tilmeldingssiden for alle events (nyt vindue)

Mere om Nordjysk BootCamp

Nordjysk BootCamp er et samarbejde mellem kommuner, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, erhvervsfremmeaktører, jobcentre og a-kasser m.fl. Formålet er

  • at skabe kontakt og match mellem højtuddannede dimittender og virksomheder
  • at styrke dimittenders indsigt i virksomhedernes behov for de højtuddannedes kompetencer
Sidst opdateret: 22-05-2023