Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Ukrainske borgere og nordjyske virksomheder samles til jobmatchdag hos IKEA Aalborg

03-06-2022

Aalborg Kommune og RAR Nordjylland afholder den 7. juni jobmatchdag, hvor ukrainske flygtninge og virksomheder, der har brug for arbejdskraft, har mulighed for at møde hinanden

Unik mulighed for match mellem ukrainske borgere og virksomheder – på tværs af brancher og sprogbarrierer

Ukrainske flygtninge kan blive præsenteret for en række nordjyske virksomheder, der mangler arbejdskraft, når Aalborg Kommune og RAR Nordjylland inviterer til jobmatchdag hos IKEA Aalborg tirsdag d. 7. juni fra kl. 9.00 til 12.00.

Flere virksomheder på tværs af forskellige brancheområder deltager. Det er virksomheder fra brancher som hotel og restauration, lager og logistik, rengøring mfl.

”Vi regner med at finde nogle gode kandidater, for vi mangler virkelig folk, der kan hjælpe med at løfte vores opgaver.” udtaler Senior Serviceleder, Susanne Thorius Markussen, fra Kongsvang Cleaning & Facility.

RAR Nordjylland finansierer bustransport til og fra jobmatchdagen med opsamling flere steder i Aalborg samt i oplandskommunerne, blandt andet i Vesthimmerland-, Brønderslev- og mariagerfjord Kommune. Der vil ligeledes på dagen blive tilbudt forplejning for deltagende borgere og medvirkende virksomheder.

Jobcenter Aalborg og RAR Nordjylland er officielle arrangører af matchdagen med IKEA Aalborg som vært.

Der vil blive tilbudt tolkebistand til hver virksomhed til brug i dialogen med den mulige kandidat. Alle jobsøgende er velkomne, men arrangementet er primært målrettet de ukrainere, der er kommet hertil på grund af krigen i Ukraine.

For yderligere kommentarer - kontakt:

  • Susanne Thorius Markussen, Senior Serviceleder, Kongsvang Cleaning & Facility, tlf.: 22 94 46 53
  • Anders Daugberg Stryhn, Direktør for Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, tlf.: 72 22 36 02

Ukrainske borgere og nordjyske virksomheder samles til jobmatchdag hos IKEA Aalborg - pressemeddelelsen i pdf (nyt vindue)

Læs mere om RAR Nordjylland, der 1. juni har konstitueret sig for en ny fireårig periode