Spring over hovedmenu

Nordjysk Karriere BootCamp 2022 sætter fokus på dimittenders vej i job

14-09-2022

På Nordjysk Karriere BootCamp bliver der mulighed for at kickstarte sin vej i job ved at deltage i en række spændende og inspirerende events, der forløber over to dage. Der vil være fokus på, hvordan dimittender eller kommende dimittender finder deres første job og samtidig får mulighed for at møde nordjyske virksomheder.

Kompetent arbejdskraft til Nordjylland

RAR Nordjylland er optaget af at sikre en kompetent arbejdsstyrke i Nordjylland, og Nordjysk Karriere BootCamp 2022 skal være med til at sætte fokus på dimittenders vej i job. Dagen er også for virksomheder, hvor flere deltager i et netværksarrangement, hvor dimittenderne har mulighed for at møde potentielle arbejdsgivere og samtidigt fortælle om deres kompetencer.

Beskæftigelsesministeriet vil ligeledes deltage og fortælle om de muligheder, der er for at arbejde i en offentlig styrelse. Derudover vil der være mulighed for, at dimittender kan tilegne sig en masse viden omkring jobsøgning, karrieremuligheder, LinkedIn og meget mere.

Formand for RAR Nordjylland, Dan Oxholm ser frem til afholdelse den 28. og 29. september:

”RAR Nordjylland er glade for at være med til at arrangere Nordjysk Karriere BootCamp 2022. Vi ønsker at styrke relationerne mellem dimittender og det nordjyske arbejdsmarked. Det gavner begge veje. Nordjysk karriere BootCamp giver dimittenderne mulighed for at tilegne sig viden om og relationer til det nordjyske arbejdsmarked, og de nordjyske virksomheder får øget viden om, hvad dimittenderne kan bidrage med ind i virksomhederne.”

Både mulighed for fysisk og online deltagelse

Nordjysk Karriere BootCamp 2022 afholdes i år over to dage. Den 28. september bliver afviklet på UCN i Aalborg. Der vil være fysiske events og mulighed for blandt andet at møde spændende nordjyske virksomheder ansigt til ansigt. Samtidig med kan du få konkrete redskaber til, hvordan du skal søge dit første job. Til det fysiske event kan du også få en snak med tidligere dimittender, som fortæller om deres vej i job, og dermed få inspiration til, hvordan du starter din egen karriere.

Den 29. september er der mulighed for, at deltage online i en række arrangementer, hvor der blandt andet vil være mulighed for at lære mere om, hvor dine kompetencer kan hjælpe virksomheder med at sætte fokus på den grønne dagsorden.

Nordjysk Karriere BootCamp er arrangeret af:

RAR Nordjylland, Virksomheder, Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord, Akademikerkampagnen, Akademikernes A-kasse, Konsulenthuset ballisager, Erhverv Norddanmark, Erhvervshus Nordjylland, Jobcentre i Nordjylland, Magistrenes A-kasse, Move North, Professionshøjskolen UCN, HK Aalborg, FTF-A og Aalborg Universitet.

Nærmere oplysninger:

  • Dan Oxholm, Formand for RAR Nordjylland, tlf. 40 57 71 90
  • Anders Stryhn, direktør AMK Midt-Nord, 7222 3602

Program og tilmelding for Nordjysk Karriere BootCamp - læs mere

Nordjysk Karriere BootCamp 2022 sætter fokus på dimittenders vej i job - Pressemeddelelsen i printbar pdf-version (pdf) (Nyt vindue)