Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Nyhedsmagasin: Nyt fra RAR-Nordjylland september 2019

20-09-2019

RAR Nordjylland byder velkommen til Nyt fra RAR Nordjylland, hvor vi fremadrettet vil orientere om Rådets initiativer og andre relevante nyheder. Håber, I vil tage godt imod det. Med venlig hilsen Formand for RAR Nordjylland Lars Christensen

Nyhedsmagasinet i printbar pdf-version (pdf) (Nyt vindue) 

I dette nummer kan du bl.a. læse følgende artikler:

 • Elektronik-netværk skal skaffe kvalificeret arbejdskraft til branchen.
  Et nyt samarbejde mellem nordjyske elektronikvirksomheder, jobcentrene, uddannelsesinstitutionerne og RAR Nordjylland har skabt fælles fokus på at tiltrække og opkvalificere arbejdskraft.

 • Ny nordjysk SOSU-konference den 21. november 2019.
  Sidste år inviterede AMK Midt-Nord på vegne af RAR Nordjylland de nordjyske arbejdsgivere, SOSU-skolerne, FOA og jobcentrene til en workshop for at sætte fokus på at løse problematikken omkring at skaffe kvalificeret arbejdskraft inden for SOSU-området. Nu inviterer RAR Nordjylland til ny konference, SOSU 2.0, den 21. november. 

 • Stor fælles indsats for Det kompetente Nordjylland. 
  Det kompetente Nordjylland er et forpligtende samarbejde mellem RAR Nordjylland, Business Region North Denmark, KKR Nordjylland og Region Nordjylland omkring kvalificeret arbejdskraft med henblik på – sammen med alle relevante aktører på arbejdsmarkedet – at imødekomme de udfordringer, det nordjyske arbejdsmarked står over for nu og i fremtiden.

”Nyt fra RAR Nordjylland” udgives af AMK Midt-Nord på vegne af RAR Nordjylland og udkommer efter behov til relevante beslutningstagere inden for uddannelse og beskæftigelse samt udvalgte nøglepersoner i kommunerne. Nyhedsmagasinet udsendes endvidere til de, der abonnerer på Nyt fra RAR Nordjylland på Rådets hjemmeside. Ansvarshavende: Formand for RAR Nordjylland Lars Christensen.

Mere om SOSU konferencen 21. november - program og tilmelding (internt link) 

Nøgletal om Nordjylland - udarbejdet til Rådets møde 19.09-2019 - internt link

Nærmere oplysninger:

 • Lars Christensen, Formand for RAR Nordjylland, tlf: 2332 0288 
 • Anders Stryhn, direktør AMK Midt-Nord, tlf: 7222 3602