Spring over hovedmenu
Spring over venstremenu

Kontakt – RAR Nordjyllands VEU-arbejde

Find kontaktoplysninger VEU-ansatte i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord.

De regionale arbejdsmarkedsråd skal sikre koordination og aktørsamarbejde i forbindelse med voksen-, efter- og videreuddannelsesindsatsen (VEU). Formålet er at sikre et bedre match mellem arbejdskraftens kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft.

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord er sekretariat for tre RAR - nemlig RAR Nordjylland, RAR Vestjylland og RAR Østjylland. Til at understøtte RARs indsats på VEU området har AMK ansat en række VEU koordinatorer. 

Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord har valgt at organisere VEU-koordinatorerne tværgående i de tre RAR ud fra behov og indsats - men samtidig i forhold til geografi på de enkelte RAR-områder. Dette er gjort for at sikre tæt relationsdannelse og faste gennemgående kontaktpersoner.

Dermed er der VEU koordinatorer dedikeret til særligt at være udfarende ifht det enkelte RARs VEU arbejde. Det gælder i Nordjylland følgende VEU koordinatorer: 

Jens Martin Jacobsen 72 22 36 08 jmj@star.dk
Anne Emdal Arba 72 22 36 17 aea@star.dk

Den overordnede VEU-koordination på tværs af de tre RAR-områder, omhandlende RAR-Betjening, analyse, metodeudvikling og tilrettelæggelse af indsatser, understøttes af:

Arbejdsmarkedschef Søren H. Søndergaard: tlf. 72 22 36 07, shs@star.dk

Specialkonsulent Susanne M. Nielsen - 7222 3625 

Se også oversigt over alle medarbejdere i Arbejdsmarkedskontor Midt-Nord

Sidst opdateret: 18-08-2022