Spring over hovedmenu

Tværgående samarbejder (VEU) – RAR Fyn

Med RAR/VEU-indsatsen er en af hensigterne at bidrage til, at aktører, interessenter og arbejdsmarkedets parter i hvert RAR-område får et bedre overblik over, hvor der er mangel på arbejdskraft og/eller behov for opkvalificering.

Nedenfor er listet en række tværgående samarbejder, som AMK Syd driver eller samarbejder med, og som bidrager til at tydeliggøre arbejdsmarkedets rekrutterings- og opkvalificeringsbehov i RAR Fyns geografi. Foruden de her listede samarbejder deltager AMK Syds VEU-koordinatorer også løbende i ad hoc-arbejdsgrupper.

 • Arbejdsgruppe vedr. mangelproblemer RAR Fyn
  Arbejdsgruppen er sammensat af repræsentanter fra henholdsvis lønmodtagere, arbejdsgivere og kommuner og kan anbefale initiativer til beslutning i Rådet – Herunder også anbefalinger, hvor voksen- og efteruddannelse indgår som en del af løsningen.
 • Netværk for målrettet opkvalificering
  Et forum for nøglemedarbejdere, der har primære opgaver inden for målrettet uddannelse og opkvalificering på tværs af jobcentrene. Her er det muligt at dele viden om de nyeste tiltag i kommunerne, udveksle ideer og erfaringer, lade sig inspirere og diskutere konkrete muligheder og udfordringer.
 • Virksomhedsservice netværk
  Netværksaktiviteternes målgrupper er virksomhedsservicechefer og virksomhedskonsulenter i RAR Fyn og RAR Sydjyllands geografi. Fokus er på etablering og udvikling af tværgående samarbejder i forbindelse med rekrutteringsopgaver. Der er særligt fokus på de ”3 gode kort på hånden” – Jobservice Danmark, WorkinDenmark og RAR VEU-indsatsen.
 • Tværfaglige vejlederdage
  Dagene henvender sig til konsulenter, vejledere og rådgivere på uddannelsesinstitutioner, i jobcentre og a-kasser, som arbejder med voksenvejledning ift. job, uddannelse og opkvalificering. Formålet er at få skabt relationer, netværk og vidensdeling på tværs med henblik på at styrke samarbejdet i VEU-indsatsen.
Sidst opdateret: 28-07-2020