Voksenlærlingeliste

Virksomheder kan få tilskud til at ansætte ufaglærte som voksenlærlinge. Lærlingen skal være fyldt 25 år.

Hvis voksenlærlingen kommer fra ledighed - ufaglærte med mindst 2 måneders ledighed og faglærte med mindst 12 måneders ledighed - kan virksomheden få et tilskud på op til 40 kr. i timen i hele uddannelsesperioden.

Hvis voksenlærlingen er ufaglært og har mindre end 2 måneders ledighed - eller er i job - kan virksomheden få 30 kr. i timen i tilskud i op til 2 år, hvis der er tale om en uddannelse, der giver gode jobmuligheder og er på den regionale voksenlærlingeliste.

Virksomheder kan ikke få voksenlærlingetilskud til at ansætte personer, som er i job, og som allerede har en kompetencegivende uddannelse.

Ny liste gældende fra 1. januar 2017!

Voksenlærlingelisten for Region Sjælland - gældende fra 1. januar 2017 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed: Voksenlærlingeliste Nye og udgåede uddannelser på voksenlærlingelisten for Region Sjælland for 1. halvår 2017 (pdf).

Læs mere om reglerne for tilskud til virksomheder, der ansætter voksenlærlinge.


Udgåede lister - til brug for behandling af klagesager, revision mv.

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 2. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed: Voksenlærlingeliste (pdf).

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 1. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed: Voksenlærlingeliste (pdf).

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 2. halvår 2015 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed: Sorteret alfabetiskSorteret efter branche (pdf). 

Voksenlærlingelister for Region Sjælland - gældende for 1. halvår 2015 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed: Sorteret alfabetisk -Sorteret efter brancheSorteret efter uddannelse (pdf). 

Udgåede voksenlærlingelister fra 2014 og 2013 - til brug for behandling af klagesager, revision mv.

Sidst opdateret 22. dec 2016