De regionale positivlister

Her er direkte links til de otte RAR-områders positivlister for den regionale uddannelsespulje.

I forbindelse med den digitale visning af positivlisten kan der desværre forekomme problemer, når man klikker på kurserne for at få en nærmere beskrivelse af kurserne, idet de bagvedliggende links i visse tilfælde ikke fungerer. Dette gælder fx øvrige kurser. Man kan i stedet forsøge sig på en eller flere af følgende fremgangsmåder, hvis der problemer med at få beskrivelser af kurserne frem.

1) Vælg i stedet for den pdf-fil, som er placeret under linket til den digitale visning og søg på de angivne links herfra.

2) Klik på det pågældende kursus i den digitale visning (fx Digital markedsføring kode 37607). Hermed kommer man frem til uddannelsesguiden.dk (som dog ikke viser det specifikke kursus). Man klikker nu på menuen ”videregående uddannelser” og søger på ”Digital markedsføring". ”Digital markedsføring” fremkommer nu som en valgmulighed og man klikker på denne. Man er nu på den rigtige side og nederst på siden kan man klikke på ”vis hold” osv.

3) Søg evt. det angivne kursus på google.dk

4) Det bemærkes, at oplysninger om indhold og udbuddet af privat udbudte kurser ikke fremgår af den digitale visning eller pdf-filen grundet konkurrencehensyn. Derfor kan man her søge på det angivne kursus på google.dk.

5) Kontakt evt. det relevante Arbejdsmarkedskontor. Kontaktoplysninger fremgår på samme side, som pdf-filen og linket til den digitale visning.”

RAR Nordjylland

RAR Vestjylland

RAR Østjylland

RAR Sydjylland

RAR Fyn

RAR Sjælland

RAR Hovedstaden

RAR Bornholm

 

Sidst opdateret 7. jun 2017