Voksenlærlingeliste

Virksomheder kan få tilskud til at ansætte ufaglærte som voksenlærlinge. Lærlingen skal være fyldt 25 år.

Hvis voksenlærlingen kommer fra ledighed - ufaglærte med mindst 2 måneders ledighed og faglærte med mindst 12 måneders ledighed - kan virksomheden få et tilskud på op til 40 kr. i timen i hele uddannelsesperioden.

Hvis voksenlærlingen er ufaglært og har mindre end 2 måneders ledighed - eller er i job - kan virksomheden få 30 kr. i timen i tilskud i op til 2 år, hvis der er tale om en uddannelse, der giver gode jobmuligheder og er på den regionale voksenlærlingeliste.

Virksomheder kan ikke få voksenlærlingetilskud til at ansætte personer, som er i job, og som allerede har en kompetencegivende uddannelse.

Ny liste gældende fra 1. januar 2017!

Voksenlærlingelisten for Bornholm og resten af Region Hovedstaden - gældende fra 1. januar 2017 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed: Voksenlærlingeliste for Bornholm og resten af Region Hovedstaden gældende fra 1. januar 2017Nye og udgåede uddannelser på voksenlærlingelisten for Bornholm og resten af Region Hovedstaden for 1. halvår 2017 (pdf).

Læs mere om tilskud til virksomheder, der ansætter voksenlærlinge.

Udgående lister til brug for klagesager, revision mv.

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 2. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:  Voksenlærlingeliste (pdf). 

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 1. halvår 2016 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:  Voksenlærlingeliste (pdf).

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 2. halvår 2015 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:  Sorteret alfabetiskSorteret efter branche (pdf).

Voksenlærlingelister for Bornholm og Region Hovedstaden - gældende for 1. halvår 2015 - gælder kun voksenlærlinge, der er ufaglærte og kommer fra beskæftigelse, og ufaglærte ledige med mindre end to måneders ledighed:  Sorteret alfabetiskSorteret efter brancheSorteret efter uddannelse (pdf).

Udgåede voksenlærlingelister fra 2014 og 2013 - til brug for behandling af klagesager, revision mv.

Sidst opdateret 10. jan 2017